Friday, 9 December 2011

failure is not the end



siapa kate aq x boleh??meh sini aq tunjuk sikit rezat aq nie..walaupun tak dapat 4 leper result yang aq dapat nie over my target..aq pown boleh OK..keyakinan aku tak pernah turun pown dengan kata2 orang yang matrik nie susah..hello,belajar ape yang senang sayang2 sekalian..even masa kita belajar berjalan dulu pown kita selalu jatuh kan..kita rasa susah..tapi kita still cuba sampai sekarang kita boleh berjalan ke situ ke sini..betol tak???

so it same goes with study..ramai oarang kata matrik nie susah..ee,rugi la ko masok matrik nie nanti gagal jugak..hey guys...sape yang cakap tu mai aku pelangkung sikit..even masa aku lepas spm dulu pown aq selalu dengar ayat tu taw...make me feel down and decide gler2 tak nak masuk matrik,but then tercampak gak aku kat sini..

so its no point here kalau korang tau benda tu susah tapi korang tak usaha..betol tak..even benda senang macam 1+1  pown korang boleh salah kalau korang tak usaha untuk amalkan or study..sama jugak kalau kat u or matrik or bende lain la..sekali gagal tak bermakna korang tak boleh..failure is not the end beb.. aq cakap nie bukan sebab rezat aq gempak or ape..rezat aq pown bese2 jer x dapat 4 leper macam orang2 lain..tapi aq still proud with my result because seriously aq pown tak percaya dengan ape yang aq dapat..over my target ok..but i still proud with myself..even orang akan kata 'ek ele.ko dapat nie jer ke?'..hello aq still llus ok..and better than before..boooo pada orang berfikiran sengkek macam 2..


but korang yang tak berjaya..still hope there..Allah tak akan bersikap adil pada umatnya..mesti ade hikmahnye kan Allah tak bagi kejayaan tu..maybe korang akan berusaha lebih giler2 lagi nanti..hopefully..our effort will repaid dear..insyaAllah..just do your best..never take off your smile because of that..never be alone...we never look down at you..just thankful to god what u get..




 

No comments:

Post a Comment